2024. 02. 23. péntek
Alfréd
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Karácsonyi ajándékötletek a JETfly Webshop megújult kínálatából!

Karácsonyi ajándékötletek a JETfly Webshop megújult kínálatából!
JETfly  |  2023. 12. 08., 14:55
Karácsonyi ajándékötletek a JETfly Webshop megújult kínálatából!

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

A napokban jelent meg a webáruház legújabb terméke, mely a kedvelt, kiváló minőségű softshell dzsekik palettáját bővíti. A termék immáron elérhető military zöld színben is, amit régóta vártak már a webshop megrendelői. A dzseki női és férfi változatban szerezhető be, illetve szintén Megrendelőink kérésének eleget téve, elérhetővé tettük olyan változatban is, mely felvarrókhoz előkészítve, tépőzárral rendelhető. Sok repülős érdeklődésű Olvasónk gyűjti a felvarrókat, melyeket így már kabáton is tudnak viselni, az újdonsággal nekik is szeretnénk kedvezni.

Szintén újdonság "A webshop kiemelt ajánlatai" menüpont, melyet folyamatosan bővítünk és tartalmazza a leggyorsabban beszerezhető termékeket. Az ajánlat tartalmaz különböző változatú pilótadzsekiket, baseball sapkákat, környakú, galléros, illetve hosszú ujjú pólókat kedvező áron, gyors kiszállítással. Az alábbi képgalériában egy kis ízelítőt mutatunk Olvasóinknak ezekből:

Ajándékválasztás szempontjából érdemes megnézni a csomagajánlatokat is, melyeket úgy állítottunk össze, hogy benne mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet! A csomagjánlatok a linkre kattintva tekinthetőek meg!

További újdonságként ajánljuk Olvasóink figyelmébe a kibővült gépi hímzés szolgáltatást, mellyel cégek vagy akár egyéni érdeklődők számára tudunk logóval, felirattal hímzett ruházati és egyéb termékeket készíteni kiváló minőségű alapanyagokra! A linkre kattintva szolgáltatásunkról bővebben is Olvashatnak!

A webshopba feltöltött kategóriák termékei ízelítőül szolgálnak, ha színben, mintában más elképzelésük van, jelezzék az ügyfélszolgálaton, ahol minden részletet tudunk egyeztetni!

Bármilyen kérés-kérdés, egyedi igény esetén keressék bizalommal a JETfly Webshop ügyfélszolgálatát emailen, a megrendel@jetfly.hu címen, vagy telefonon, H-P 9-17 óráig a +3670-9342019-es számon!

Ha informatikai fejlesztés előtt áll cége, akkor érdemes a cégünk (Silicon Dreams Kft.) által fejlesztett, D4S Vállalatirányítási Rendszer bevezetésén gondolkodni! Hazánkban már számtalan partnerünk használja a komplex, modern és sokrétű ERP-t, melyben a cége minden folyamata integráltan kezelhető. A D4S-ről minden fontos tudnivaló a linkre kattintva érhető el!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Háború Művészetét a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 15., 15:16
Új-Zéland Védelmi Minisztériuma bejelentette, hogy a Lockheed Martin Marietta-i üzemében lefestették az első C-130J szállító repülőgépüket, mely tervezetten idén érkezhet Új-Zéland légierejéhez.
2024. 02. 14., 13:34
Az „Embert a Vasra!" toborzókampány keretében ötszáznál több fiatal jelentkezett Tatára, közülük kerül ki majd a végső állomány – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter február 13-án, Tatán, a Klapka György 1. Páncélosdandár vitéz Barankay József 1. Önjáró Tüzérosztályához jelentkezett állomány bevonulásán.
2024. 02. 09., 11:15
Újabb mérföldkő a magyar KC-390-es programban: 2024. február 8-án Brazíliában levegőbe emelkedett a Magyar Honvédség első Embraer KC-390 típusú katonai szállítórepülőgépe, ami a tervek szerint ez év folyamán érkezik Magyarországra.
2024. 02. 06., 11:13
A legnagyobb volt, a legtöbb nehézlöveggel felszerelve és egyben a legfényűzőbb. Mielőtt egyáltalán szolgálatba állt volna, már három ország is birtokolta. Ez volt a HMS Agincourt csatahajó, egy igazi különlegesség a hadihajók között.
2024-02-05 13:57:16
2024. január 12-én Detrich István úr és a Meteor Természetbarát Turista Egyesület meghívására a kaposvári Takáts Gyula Könyvtárban tartott vetítőképes előadást Huszár András, „A hadak útján – Katonahőseink nyomában” címmel. Az előadás anyaga már visszanézhető!
2024-02-01 14:07:08
Az amerikai Bremertonban működő, elsősorban katonai, rendőrségi, tűzoltó és mentöhajók tervezésére és gyártására szakosodott SAFE Boats International (SBI) egyetértési és együttműködési megállapodást írt alá az elektromos meghajtású csónakokra specializálódott brit Vita Power vállalattal egy zéró kibocsátású, kisméretű járőrhajó kifejlesztéséről és gyártásáról.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 02. 22., 09:38
A terv közös katonai gyakorlatokat, konferenciákat, oktatási-, képzési- és kiképzési, hadtörténeti és hadisírgondozási együttműködést, valamint hagyományőrző rendezvényeket, programokat foglal magába a 2024-es évre.
2024. 02. 21., 13:18
Külszolgálati feladataik befejezése előtt ünnepség keretében vehették át a békefenntartásért járó érdemjeleiket az ENSZ Libanoni Békefenntartó Misszióban (United Nations Interim Force in Lebanon – UNIFIL) szolgáló magyar és lengyel katonák.
2024. 02. 20., 15:31
A bizalom és a kölcsönös segítségnyújtás mellett az alapszerződés 5. pontja, ami meghatározó, mondta el Szenes Zoltán, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára.
2024. 02. 19., 15:54
A NATO Előretolt Szárazföldi Többnemzeti Harccsoport híradó szakállománya felkészítését hajtották végre februárban a székesfehérvári MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandár laktanyájában.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.