2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hollywood sztárjai is a Randolph pilóta napszemüvegeket választották!

Art of WAR  |  2012. 04. 13., 11:53

Hogy mi a közös Bruce Willis-ben, Johnny Depp-ben vagy épp Robert Downey Jr.-ban? Természetesen rögtön rávághatnánk, hogy Hollywood ünnepelt sztárjai ők, de van még egy közös bennük: mindhárman a Randolph Engineering pilóta napszemüvegeit választották! A JETfly webáruház legnépszerűbb termékeit bemutató sorozatunkban ezért most a Randolph napszemüvegeket vesszük górcső alá, így Ön is választhat magának olyan napszemüveget, amilyet a legnagyobb hollywoodi sztárok is hordanak. Tekintsék meg napszemüveg kínálatunkat, és válasszák ki a színben, méretben legmegfelelőbb darabot, azt, ami nemcsak megjelenésünk kiegészítő kelléke lehet, hanem védi szemünket is a Nap káros sugaraitól!

IntruderSzemüvegvásárlás előtt sokan felteszik magukban a kérdést: „Miért is kell nekem napszemüveg? Használnám egyáltalán?” Tény és való, hogy ezeket a kérdéseket meg kell fontolni, de eddigi tapasztalataink és a visszajelzések alapján leírhatjuk, hogy minden egyes vásárlónk, aki Randolph napszemüveget választott webáruházunkból, megelégedettséggel hordja az általa kiválasztott modellt, panasz a szemüvegekre idáig nem érkezett. Napszemüveg vásárláskor érdemes a terméket személyesen is felpróbálni, tükörben megnézni, hogy áll rajtunk. Pont ezért, kecskeméti irodánkban lehetőséget nyújtunk személyes próbalehetőségre, igyekszünk minél bővebb készlettel vásárlóink rendelkezésére állni. Ha esetleg az Ön által kiszemelt modell nincs éppen készleten raktárunkban, egyeztetjük a részleteket és a kiválasztott modell berendelése után – pár héten belül – be tudjuk szerezni. Ha nincs lehetősége a személyes megtekintésre, akkor is tudunk segíteni: telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Elmondjuk, mely típusok elérhetőek, hogy tudja kiválasztani a megfelelő méretet, és minden egyéb információt biztosítunk, amire szüksége van a vásárlás előtt.

Johnny DeppA nagy múltra visszatekintő Randolph márka tökéletes választás, mivel évtizedek óta a minőséget képviseli. Ékes bizonyítéka ennek, hogy többek között Hollywood sztárjai, a NASA szakemberei, illetve az Amerikai Légierő mellett számos egyéb légierő pilótái is a Randolph napszemüvegeit használják. A szigorú minőségi követelmények és a folyamatos fejlesztések révén a Randolph napszemüvegek a top kategóriát képviselik. Ahogy webáruházunk kínálatában is láthatják, a Randolph napszemüvegek többféle típusban elérhetőek, az egyes modellek pedig variálhatóak, a keretszín, a lencseátmérő és a lencseszín tekintetében. A lehetőségek tárháza tehát igen bő, a készlettől függően minden vásárlónk kiválaszthatja, hogy melyik típust szeretné megrendelni az adott választási lehetőségeket szem előtt tartva.

Crew ChiefA Randolph pilóta napszemüvegekből, melyeket természetesen nem csak pilóták hordhatnak, az alábbi modellek érhetőek el: Aviator, Intruder, Avion, Crew Chief, Concorde, Sportsman, Raptor, Jag, P3.  Webáruházunk oldalán részletes leírást találnak ezen típusokról, a választásban hangsúlyos szerepet kap hogy szögletes, kerekebb vagy épp csepp alakú lencsét szeretnénk szemünk elé. Mindezen információkat megtalálja a termékleírásban, továbbá azt is, hogy melyik szemüveg, milyen lencsével, keretszínnel, vagy szárral szállítható. A szemüvegeket minden esetben üveg lencsével rendeljük be: ezek a lencsék 100%-os védelmet biztosítanak az UVA, UVB és UVC sugarak ellen. Tudományos kutatások alapján a színes lencsék az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

1. AGX (zöldes-szürke): a legnépszerübb lencseszín, a zöldes árnyalat pihenteti, nyugtatja a szemet. A színspektrum vörös és narancs tartományát jobban szüri, így élesebb látást biztosít.2. Grey-3 (szürke): a szürke, az összes szín keverékeként minden hullámhosszt azonosan, torzításmentesen enged át, a tárgyakat valóságos színükben láthatjuk vele.3. Tan-3 (barna): a barna, illetve borostyán színü lencse a szórt kék fény nagy részét kiszüri, ezzel növelve a látásélességet. Ez a lencseszín különösen kedvelt a vitorlázó repülőgép pilóták körében, mivel hamarabb észre lehet vele venni a párafoszlányokat és felhőkezdeményeket, mint szabad szemmel.

A Randolph napszemüvegek típustól függően kérhetőek feláras polarizált AGX lencsével is. A polarizált lencse lényege, hogy négyzetmilliméterenként több ezer párhuzamos mikronnyi bevágás van rajta, amelyek mindegyike apró prizmaként müködik, kiszürve ez által a csillogást. A régebbi típusok 90 fokos ráccsal készültek, ami azt eredményezte, hogy a folyadék-kristály kijelzőket csak bizonyos szögben lehetett látni. Vízparti tevékenységekhez, vízi sportokhoz különösen javallott, autóban azonban zavaró, hogy lehet látni a szélvédő interferencia foltjait. A lencsék esetében van egy újdonság is, a feláras Flash Mirror lencse, mely a népszerü AGX (zöldes-szürke) krómdioxid bevonattal ellátott változata, mely még jobban növeli a szürőképességet és fizikailag is ellenállóbbá teszi a lencsét.

A napszemüvegeket stílusos Randolph papírdobozban szállítjuk: ebben megtalálható a napszemüveg, melyhez egy masszív, strapabíró tokot, törlőkendőt, garancialevelet és egy kis szerelő készletet is biztosít a gyártó.

Látogasson el a shop.repulonap.hu oldalra, ahol a Randolph napszemüvegek mellett számos egyéb repülős relikviát is vásárolhat!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Háború Művészetét a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 14., 15:43
Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
2024. 06. 11., 14:36
Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
2024-05-28 13:25:58
A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024-05-24 10:15:38
A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 11., 10:52
A Honvéd Vezérkar és a zalaegerszegi MouldTech Systems Kft. között létrejött együttműködés keretében drónos meteorológiai mérések segítik a 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság szervezőit.
2024. 07. 04., 09:57
A magyar kormány korábbi döntései alapján az állam 2024. szeptember 1-jétől térítésmentesen biztosítja a végzős középiskolások részére a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzését, ami a KRESZ és az egészségügyi oktatást tartalmazza.
2024. 07. 03., 11:26
Különleges, római kori szarmata telep feltárásakor kerültek elő veszélyes robbanóeszközök a földből.
2024. 07. 02., 11:49
A Magyar Védelmi Exportügynökség (VEX) saját nemzeti standot állított június 17-21. között a párizsi Eurosatory védelmi ipari kiállításon, amely az egyik legnevesebb európai védelmi kiállítás.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  NÉPSZERŰ HÍREK