2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Készüljön a labdarúgó EB-re – zászlókkal!

Art of WAR  |  2012. 06. 04., 10:33

Sportszerető Olvasóinknak valószínűleg nem kell bemutatni az idei esztendő felhozatalát, hiszen, ha csak a legnagyobb sporteseményeket vesszük figyelembe, akkor labdarúgó Európa-bajnokság és a nyári olimpia is megrendezésre kerül. Ez utóbbira még várni kell egy kicsit, azonban a labdarúgó EB most már aktuálissá vált, így ehhez kapcsolódóan szeretnénk Vásárlóink figyelmébe ajánlani, hogy a JETfly webáruházban, elérhető áron megrendelhetik kedvenc csapatuk zászlaját is.

horvát zászlóAz idei foci EB-t Lengyelország és Ukrajna közösen rendezi meg, a nyitómeccset (melyet Lengyelország és Görögország csapata vív Varsóban) 2012. június 8-án, pénteken 18 órától láthatjuk. Elkezdődött tehát a végső visszaszámlálás, a legtöbb vendéglátóhelyen az elkövetkező közel egy hónap alatt szurkolói csapatokkal találkozhatunk, akik egy-egy korsó sör és szotyi társaságában várják majd a szebbnél-szebb gólokat. Persze vannak olyanok is, akik munka után hazaérve már nem vágyódnak ismét útra kelni, és inkább a hüvös szobában, a TV előtt ülve izgulják végig kedvenc csapatuk mérkőzését.

orosz zászlóIzgalmakban biztos, hogy idén sem lesz hiány, a sorsolásnak köszönhetően már a csoportmeccsek során is lesznek olyan találkozók, melyek sok embert ültetnek majd le a televízió képernyője elé. A tizenhat csapat 4 csoportban vívja meg a csoportmérkőzéseket, a halálcsoport egyértelmüen a „B” lesz, ahol Hollandia, Dánia, Németország és Portugália találkozik. Az „A” csoportban a nyitómeccset vívó Lengyelország és Görögország mellett, Oroszország és Csehország csatázik; de a „C” és a „D” csoport sem mondható könnyünek, hiszen előbbiben Spanyolország, Olaszország, Írország és Horvátország, míg utóbbiban Franciaország, Anglia, Ukrajna és Svédország bizonyíthat.

HollandiaHa csak az elmúlt 20 évet vesszük figyelembe, mindig más nemzet hódította el a kupát: Dánia (1992), Németország (1996), Franciaország (2000), Görögország (2004) és Spanyolország (2008), az EB történetének egészét nézve azonban már több olyan nemzetet is találunk, ami többszörös Európa-bajnoknak tekinthető (például Németország). Nem kell már sokat várni arra, hogy kiderüljön, vajon idén a labdarúgás világában „nagyágyúnak” számító csapatok közül kerül-e ki a bajnok, vagy ismét lesz egy olyan kisebb csapat, akik a nagyokon átgázolva, számtalan szurkolót szerezve maguknak jutnak túl a csoportmeccseken és indulnak harcba az Európa-bajnoki serlegért.

A 2012-es foci EB hivatalos dala: Oceana - Endless Summer

A JETfly webáruház kínálatában a labdarúgó Európa-bajnokságra készülő szurkolók is találhatnak kedvükre való termékeket, természetesen ezúttal a zászlókra gondolunk. A fanatikusabb szurkolók kedvenc csapatuk zászlajába burkolózva izgulják végig a mérkőzéseket, de ha csak szobánkat, portugálvagy éppen vendéglátóhelyünket szeretnénk feldíszíteni az EB-re, akkor is kiváló választás egy-egy zászló. A webáruházban – készlettől függően – vásárolhatják meg egy-egy résztvevő ország nemzeti zászlaját, legyen az Anglia, Oroszország, Dánia, Hollandia stb. A zászlók anyaga 100% poliészter, egyszerüen tisztíthatók, egy-egy típus akár többféle méretben is hozzáférhető. A kis zászlók mérete 30x45 cm, melyekhez kis, müanyag zászlórudat is kapunk. A nagyméretü lobogók (90x150cm) nem erősíthetőek zászlórúdra, ezek zsinórón felhúzhatóak. A teljes kínálatért látogasson el a shop.repulonap.hu oldalra és már most készüljön fel a foci Eb-re! Ha a labdarúgás nem mozgatja meg, akkor ajánlatunk a közelgő olimpiára is hasonlóan érvényes. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Háború Művészetét a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 14., 15:43
Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
2024. 06. 11., 14:36
Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
2024-05-28 13:25:58
A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024-05-24 10:15:38
A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 11., 10:52
A Honvéd Vezérkar és a zalaegerszegi MouldTech Systems Kft. között létrejött együttműködés keretében drónos meteorológiai mérések segítik a 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság szervezőit.
2024. 07. 04., 09:57
A magyar kormány korábbi döntései alapján az állam 2024. szeptember 1-jétől térítésmentesen biztosítja a végzős középiskolások részére a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzését, ami a KRESZ és az egészségügyi oktatást tartalmazza.
2024. 07. 03., 11:26
Különleges, római kori szarmata telep feltárásakor kerültek elő veszélyes robbanóeszközök a földből.
2024. 07. 02., 11:49
A Magyar Védelmi Exportügynökség (VEX) saját nemzeti standot állított június 17-21. között a párizsi Eurosatory védelmi ipari kiállításon, amely az egyik legnevesebb európai védelmi kiállítás.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  NÉPSZERŰ HÍREK