2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bővült a JETfly webáruház Alpha Industries Inc. póló kínálata!

Art of WAR  |  2012. 06. 08., 10:34

Itt a nyár tény és való, mégha az időjárás néha meg is viccel minket egy-egy hűvösebb reggellel! A JETfly webáruház is felkészült a legmelegebb évszakra, széles póló választékkal várja az Alpha Industries Inc. márka rajongóit. A megszokott típusok mellett mostantól új változatok is elérhetőek, például a Basic T Print-ből. Az Alpha gondol azokra is, akiknek nagyobb méretű (4-5XL) pólóra van szüksége, így nekik sem kell lemondani arról, hogy trendi pólót viseljenek.

Legújabb hírlevelünkkel kis segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik Alpha Industries Inc. pólót szeretnének vásárolni. A termékeket minden esetben külföldről rendeljük be: ha a megrendelt termék elérhető a kinti raktárban, akkor kb. másfél hetet kell várni, hogy beérkezzen a megrendelés. Javasoljuk, hogy a JETfly webáruház honlapján található elérhetőségek (email, telefonszám, skype) valamelyikén érdeklődjön a konkrét megrendelés leadása előtt, így elkerülhető, hogy olyan terméket rendeljen be, ami nem elérhető, vagy éppen addigra elfogyott a külföldi raktárból.

Az Alpha Industries Inc. 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának legnépszerübb darabjai voltak a Basic T Print modellek, melyek korlátozott példányszámban még idén is elérhetőek. A 2012-es tavaszi/nyári szezonban azonban új Print modelleket is rendelhetünk, ezek a Print 11, Print 12, Print 13. Aki szeretne beszerezni egy ilyet, érdemes gyorsan dönteni, mivel a külföldi raktárkészlet folyamatosan változik, csak a készlet erejéig tudják biztosítani a pólókat.

Alpha Industries Inc. Basic T Print 11 póló

Print 11

Alpha Industries Inc. Basic T Print 12 póló

Alpha Industries Inc. Basic T Print 13 póló

Print 13

Ezeken kívül természetesen az Alpha Industries Inc. legnépszerübb pólói is elérhetőek még különböző szín- és méretválasztékban, melyeket megtekinthet a JETfly webáruház honlapján. Kiemelt ajánlatunkként most kigyüjtöttünk pár olyan pólót, melyből egyaránt rendelhető 4-5XL méret is, így azok számára is elérhetőek az Alpha divatos pólói, akik nem átlagos méretekkel rendelkeznek.

Ízelítőül:

USAF T póló (fehér és szálkás szürke színben)

USAF T

Big A Vintage T (szálkás szürke színben)

Big A Vintage T

Racing Thrills T (fekete színben)

racing Thrills T

White Print T (fekete színben)

White Print T

Basic T Print 1 (fekete és szálkás szürke színben)

Print 1

Basic T Print 2 (fekete/szürke, fekete/kék, fekete/fehér színben)

Print 2

Basic T Print 3 (fekete és fehér színben)

Print 3

Basic T Print 4 (szálkás szürke színben)

Print 4

Basic T Print 5 (szálkás szürke és fehér/fekete színben)

Print 5

Szeretnénk Vásárlóink figyelmébe ajánlani, hogy van néhány Alpha Industries Inc. termék, mely méretproblémák miatt raktárunkban maradt, ezekből 1 db van, az első megrendelő viszi, előnye, hogy azonnal tudjuk küldeni, nem kell megvárni a külföldről való beérkezést, továbbá ezeket a termékeket részletesen lemértük, így Vásárlóink meg tudják nézni, hogy megfelelő-e a méret. Ha esetleg ezek közül egyik sem tetszene, akkor is érdemes megnézni a lemért paramétereket, mivel ezek segíthetnek egy másik Alpha termék esetében a helyes méret kiválasztásában.  Raktáron lévő Alpha Industries Inc. termékeink:

38 - as Terminal C short

3 Xl Burning Skull

32-es Edge

L-es Knit Jacket

3XL-es Basic T

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Háború Művészetét a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 14., 15:43
Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
2024. 06. 11., 14:36
Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
2024-05-28 13:25:58
A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024-05-24 10:15:38
A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 11., 10:52
A Honvéd Vezérkar és a zalaegerszegi MouldTech Systems Kft. között létrejött együttműködés keretében drónos meteorológiai mérések segítik a 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság szervezőit.
2024. 07. 04., 09:57
A magyar kormány korábbi döntései alapján az állam 2024. szeptember 1-jétől térítésmentesen biztosítja a végzős középiskolások részére a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzését, ami a KRESZ és az egészségügyi oktatást tartalmazza.
2024. 07. 03., 11:26
Különleges, római kori szarmata telep feltárásakor kerültek elő veszélyes robbanóeszközök a földből.
2024. 07. 02., 11:49
A Magyar Védelmi Exportügynökség (VEX) saját nemzeti standot állított június 17-21. között a párizsi Eurosatory védelmi ipari kiállításon, amely az egyik legnevesebb európai védelmi kiállítás.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  NÉPSZERŰ HÍREK