2023. 05. 29. hétfő
Magdolna
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázati lehetőség rendkívül kedvező feltételekkel

Új GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázati lehetőség rendkívül kedvező feltételekkel
Art of WAR  |  2021. 03. 23., 13:00

A haborumuveszete.hu 15 éve sokak által jól ismert haditechnikai hírportál, mely többek között harcjárművek, lőfegyverek, hadihajók témakörével foglalkozik, napi szinten friss hírekkel ellátva Olvasóit.

 

LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓ: 2021.07.12-TŐL BEADHATÓ LESZ A PÁLYÁZAT!

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

 

Árajánlat kérése

Már lehetőségük van árajánlatot kérni D4S vállalatirányítási rendszerünkre. Segítségképpen készítettünk egy videót, amely bemutatja a folyamat egyes lépéseit, illetve tájékozódhatnak rövid leírásunkból is.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

Üzemeltetője a Silicon Dreams Kft., mely 1996 óta nyújt informatikai szolgáltatásokat, foglalkozik szoftverfejlesztéssel és számítógép karbantartással, legfőbb termékei pedig a DREAM4SYS és D4S vállalatirányítási rendszerek.

Minden cégnek érdemes vállalatirányítási rendszert használni, hiszen így könnyebben átláthatóvá válnak a napi munkafolyamatok, egyszerűbb lesz a számlakiállítás, a dolgozói és partner adatok nyilvántartása, illetve a pénzügyek nyomon követése. Idén könnyebb lesz ilyen szoftvert beszerezni, hiszen már megérkezett az év első pályázati felhívása, a GINOP PLUSZ 1.2.1-21, nem is akármilyen feltételekkel!

A pályázat a hazai kkv-k versenyképességének javítását tűzte ki célul, így támogatja az informatikai eszközök beszerzését és akár ingatlan fejlesztésre is használható. Cikkünkben bemutatjuk a pályázat fontos részleteit, illetve azt, hogyan tudunk segíteni a pályázat elnyerésében.

Milyen tevékenységek támogathatók a pályázat keretein belül?

Kötelezően megvalósítandó:

-          Technológiafejlesztés: új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása

Választható (minimum kettőt kell választani):

-          Infrastrukturális és ingatlan beruházás

-          Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele

-          Képzési szolgáltatások igénybevétele

-          Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele

-          Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása

-          Projekt-előkészítés 

Az igényelhető támogatás összege minimum 10 millió, maximum 629,3 millió Ft. A támogatás mértéke maximum 70%-os lehet, mely alapvetően visszatérítendő, de bizonyos feltételek mentén vissza nem térítendővé alakul át. A pályázók köre korlátozott, a részletekről kérjük mindenképp tájékozódjon ide kattintva. 

Miért érdemes igénybe venni a Silicon Dreams Kft. segítségét a pályázattal kapcsolatban?

DREAM4SYS és D4S vállalatirányítási rendszereink teljes mértékben megfelelnek a pályázati kiírásban szereplő követelményeknek, bevezetésükben végig ügyfeleink segítségére vagyunk és utána is bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre. A Modern Vállalkozások Program egyik kiemelt szállítói vagyunk, mely szintén elvárás a pályázatban. Segítünk a pályázat beadásában, közös nyertes pályázat esetén pedig átvállaljuk a pályázatírás költségeit.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap kitöltésével.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Háború Művészetét a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 17., 09:54
A Sargasso-tenger évszázadok óta az Atlanti-óceán egyik leghírhedtebb térségének számít, többek között azért, mert területén fekszik a Bermuda-háromszög is.
2023-03-31 12:17:30
Az iráni Iszlám Forradalmi Gárda már számos alkalommal mutatott be meglehetősen sajátos tervezésű, néha igencsak futurisztikus külsejű harci eszközöket, amelyek többsége – legalábbis amennyire tudni lehet – vagy egyszerűen propagandacélokra szolgált, vagy nem lépett túl a prototípus fázison.
2023-03-21 15:21:41
Egy igazán sűrű, de eredményes 2022-es évet tudhat maga mögött a Gestamen Kutatás Fejlesztés Zrt. Az új magyar fegyvercsalád – a Magyar Honvédség szakembereivel történő – közös fejlesztésével ugyanis korántsem értek véget a feladatok és kihívások.
2023-03-17 12:18:01
A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
   MÁSOK ÍRTÁK
2023. 05. 23., 12:47
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 100 forintos forgalmiérme-emlékváltozatot bocsát ki május 23-án, kedden, egymillió példányban – közölte a jegybank az MTI-vel.
2023. 05. 18., 10:53
A honvédelmi tárca vezetője a Magyar Honvédség új toborzó kampányfilmjének megjelenése kapcsán beszélt a TV2, az M1 és a Kossuth Rádió reggeli műsoraiban május 17-én, szerdán.
2023. 05. 15., 10:43
Amszterdamban már messziről látszik, hogy hol található a holland tengerhajózásnak emléket állító Scheepvartmuseum - az irányadó a főváros nevét viselő háromárbócos, az Amsterdam.
2023. 05. 09., 11:12
Izgalmas honvédelmi kiállítás és interaktív tér nyílik a Bálnában épülő honvédelmi központban május 9-én!

  JETfly Magazin

2023. május 26-án, pénteken, ismét kinyitotta kapuit a spotterek előtt az MH Kiss József 86. Helikopterdandár, ahol több újdonság is várta a repülőgépek fotósait. Mutatjuk Olvasóinknak a helyszínen készült felvételeket!