2024. 07. 16. kedd
Valter
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázati lehetőség rendkívül kedvező feltételekkel

Új GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázati lehetőség rendkívül kedvező feltételekkel
Art of WAR  |  2021. 03. 23., 13:00

A haborumuveszete.hu 15 éve sokak által jól ismert haditechnikai hírportál, mely többek között harcjárművek, lőfegyverek, hadihajók témakörével foglalkozik, napi szinten friss hírekkel ellátva Olvasóit.

 

LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓ: 2021.07.12-TŐL BEADHATÓ LESZ A PÁLYÁZAT!

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

 

Árajánlat kérése

Már lehetőségük van árajánlatot kérni D4S vállalatirányítási rendszerünkre. Segítségképpen készítettünk egy videót, amely bemutatja a folyamat egyes lépéseit, illetve tájékozódhatnak rövid leírásunkból is.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

Üzemeltetője a Silicon Dreams Kft., mely 1996 óta nyújt informatikai szolgáltatásokat, foglalkozik szoftverfejlesztéssel és számítógép karbantartással, legfőbb termékei pedig a DREAM4SYS és D4S vállalatirányítási rendszerek.

Minden cégnek érdemes vállalatirányítási rendszert használni, hiszen így könnyebben átláthatóvá válnak a napi munkafolyamatok, egyszerűbb lesz a számlakiállítás, a dolgozói és partner adatok nyilvántartása, illetve a pénzügyek nyomon követése. Idén könnyebb lesz ilyen szoftvert beszerezni, hiszen már megérkezett az év első pályázati felhívása, a GINOP PLUSZ 1.2.1-21, nem is akármilyen feltételekkel!

A pályázat a hazai kkv-k versenyképességének javítását tűzte ki célul, így támogatja az informatikai eszközök beszerzését és akár ingatlan fejlesztésre is használható. Cikkünkben bemutatjuk a pályázat fontos részleteit, illetve azt, hogyan tudunk segíteni a pályázat elnyerésében.

Milyen tevékenységek támogathatók a pályázat keretein belül?

Kötelezően megvalósítandó:

-          Technológiafejlesztés: új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása

Választható (minimum kettőt kell választani):

-          Infrastrukturális és ingatlan beruházás

-          Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele

-          Képzési szolgáltatások igénybevétele

-          Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele

-          Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása

-          Projekt-előkészítés 

Az igényelhető támogatás összege minimum 10 millió, maximum 629,3 millió Ft. A támogatás mértéke maximum 70%-os lehet, mely alapvetően visszatérítendő, de bizonyos feltételek mentén vissza nem térítendővé alakul át. A pályázók köre korlátozott, a részletekről kérjük mindenképp tájékozódjon ide kattintva. 

Miért érdemes igénybe venni a Silicon Dreams Kft. segítségét a pályázattal kapcsolatban?

DREAM4SYS és D4S vállalatirányítási rendszereink teljes mértékben megfelelnek a pályázati kiírásban szereplő követelményeknek, bevezetésükben végig ügyfeleink segítségére vagyunk és utána is bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre. A Modern Vállalkozások Program egyik kiemelt szállítói vagyunk, mely szintén elvárás a pályázatban. Segítünk a pályázat beadásában, közös nyertes pályázat esetén pedig átvállaljuk a pályázatírás költségeit.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap kitöltésével.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Háború Művészetét a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 14., 15:43
Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
2024. 06. 11., 14:36
Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
2024-05-28 13:25:58
A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024-05-24 10:15:38
A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 07. 11., 10:52
A Honvéd Vezérkar és a zalaegerszegi MouldTech Systems Kft. között létrejött együttműködés keretében drónos meteorológiai mérések segítik a 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság szervezőit.
2024. 07. 04., 09:57
A magyar kormány korábbi döntései alapján az állam 2024. szeptember 1-jétől térítésmentesen biztosítja a végzős középiskolások részére a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzését, ami a KRESZ és az egészségügyi oktatást tartalmazza.
2024. 07. 03., 11:26
Különleges, római kori szarmata telep feltárásakor kerültek elő veszélyes robbanóeszközök a földből.
2024. 07. 02., 11:49
A Magyar Védelmi Exportügynökség (VEX) saját nemzeti standot állított június 17-21. között a párizsi Eurosatory védelmi ipari kiállításon, amely az egyik legnevesebb európai védelmi kiállítás.

  JETfly Magazin

Újabb két Airbus H225M közepes többcélú helikopter érkezett Magyarországra hétfőn – közölte a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: a most érkező gépekkel tízre nőtt a Magyar Honvédségben a H225M típusú helikopterek száma.