2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 625 Ft/l   Dízel: 687 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázati lehetőség rendkívül kedvező feltételekkel

Új GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázati lehetőség rendkívül kedvező feltételekkel
Art of WAR  |  2021. 03. 23., 13:00

A haborumuveszete.hu 15 éve sokak által jól ismert haditechnikai hírportál, mely többek között harcjárművek, lőfegyverek, hadihajók témakörével foglalkozik, napi szinten friss hírekkel ellátva Olvasóit.

 

LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓ: 2021.07.12-TŐL BEADHATÓ LESZ A PÁLYÁZAT!

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

 

Árajánlat kérése

Már lehetőségük van árajánlatot kérni D4S vállalatirányítási rendszerünkre. Segítségképpen készítettünk egy videót, amely bemutatja a folyamat egyes lépéseit, illetve tájékozódhatnak rövid leírásunkból is.

Ajánlatot csak belépés után, a regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak kérni a https://vallalkozzdigitalisan.hu/ weboldalon!

 

Üzemeltetője a Silicon Dreams Kft., mely 1996 óta nyújt informatikai szolgáltatásokat, foglalkozik szoftverfejlesztéssel és számítógép karbantartással, legfőbb termékei pedig a DREAM4SYS és D4S vállalatirányítási rendszerek.

Minden cégnek érdemes vállalatirányítási rendszert használni, hiszen így könnyebben átláthatóvá válnak a napi munkafolyamatok, egyszerűbb lesz a számlakiállítás, a dolgozói és partner adatok nyilvántartása, illetve a pénzügyek nyomon követése. Idén könnyebb lesz ilyen szoftvert beszerezni, hiszen már megérkezett az év első pályázati felhívása, a GINOP PLUSZ 1.2.1-21, nem is akármilyen feltételekkel!

A pályázat a hazai kkv-k versenyképességének javítását tűzte ki célul, így támogatja az informatikai eszközök beszerzését és akár ingatlan fejlesztésre is használható. Cikkünkben bemutatjuk a pályázat fontos részleteit, illetve azt, hogyan tudunk segíteni a pályázat elnyerésében.

Milyen tevékenységek támogathatók a pályázat keretein belül?

Kötelezően megvalósítandó:

-          Technológiafejlesztés: új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása

Választható (minimum kettőt kell választani):

-          Infrastrukturális és ingatlan beruházás

-          Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele

-          Képzési szolgáltatások igénybevétele

-          Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele

-          Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása

-          Projekt-előkészítés 

Az igényelhető támogatás összege minimum 10 millió, maximum 629,3 millió Ft. A támogatás mértéke maximum 70%-os lehet, mely alapvetően visszatérítendő, de bizonyos feltételek mentén vissza nem térítendővé alakul át. A pályázók köre korlátozott, a részletekről kérjük mindenképp tájékozódjon ide kattintva. 

Miért érdemes igénybe venni a Silicon Dreams Kft. segítségét a pályázattal kapcsolatban?

DREAM4SYS és D4S vállalatirányítási rendszereink teljes mértékben megfelelnek a pályázati kiírásban szereplő követelményeknek, bevezetésükben végig ügyfeleink segítségére vagyunk és utána is bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre. A Modern Vállalkozások Program egyik kiemelt szállítói vagyunk, mely szintén elvárás a pályázatban. Segítünk a pályázat beadásában, közös nyertes pályázat esetén pedig átvállaljuk a pályázatírás költségeit.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap kitöltésével.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Háború Művészetét a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 15., 15:16
Új-Zéland Védelmi Minisztériuma bejelentette, hogy a Lockheed Martin Marietta-i üzemében lefestették az első C-130J szállító repülőgépüket, mely tervezetten idén érkezhet Új-Zéland légierejéhez.
2024-02-09 11:15:42
Újabb mérföldkő a magyar KC-390-es programban: 2024. február 8-án Brazíliában levegőbe emelkedett a Magyar Honvédség első Embraer KC-390 típusú katonai szállítórepülőgépe, ami a tervek szerint ez év folyamán érkezik Magyarországra.
2024-02-06 11:13:03
A legnagyobb volt, a legtöbb nehézlöveggel felszerelve és egyben a legfényűzőbb. Mielőtt egyáltalán szolgálatba állt volna, már három ország is birtokolta. Ez volt a HMS Agincourt csatahajó, egy igazi különlegesség a hadihajók között.
2024-02-05 13:57:16
2024. január 12-én Detrich István úr és a Meteor Természetbarát Turista Egyesület meghívására a kaposvári Takáts Gyula Könyvtárban tartott vetítőképes előadást Huszár András, „A hadak útján – Katonahőseink nyomában” címmel. Az előadás anyaga már visszanézhető!
2024-02-01 14:07:08
Az amerikai Bremertonban működő, elsősorban katonai, rendőrségi, tűzoltó és mentöhajók tervezésére és gyártására szakosodott SAFE Boats International (SBI) egyetértési és együttműködési megállapodást írt alá az elektromos meghajtású csónakokra specializálódott brit Vita Power vállalattal egy zéró kibocsátású, kisméretű járőrhajó kifejlesztéséről és gyártásáról.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 02. 29., 10:24
A Védelmi Innovációs Kutatóintézet a NATO Innovációs Alappal együttműködve új lehetőségeket teremt a védelmi technológiát fejlesztő magyar vállalkozásoknak – mondta dr. Porkoláb Imre dandártábornok, a HM védelmi innovációért felelős miniszteri biztosa.
2024. 02. 28., 10:40
A Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár egy Gidrán harcjárművet biztosít a BOK Sportcsarnokban szervezett rendezvényre.
2024. 02. 27., 10:38
A horvát kormányfő alig két hónapja még kizártnak tartotta a sorkötelezettség visszaállítását. Egy újabb fordulat után kiderült: jövőre mégis indul, csak sorkatonaság helyett kötelező katonai alapképzésnek nevezik, és három hónapig tart.
2024. 02. 22., 09:38
A terv közös katonai gyakorlatokat, konferenciákat, oktatási-, képzési- és kiképzési, hadtörténeti és hadisírgondozási együttműködést, valamint hagyományőrző rendezvényeket, programokat foglal magába a 2024-es évre.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.